сряда, 11 декември 2013 г.

Срам!!!





След като разкарваха Цветан Цветанов по съдилища и полиция за да дава обяснение за разни безумни обвинения, сега решили да проверяват имуществото му. В държава, където голям процент от хората все още притежават собствено жилище, точно бившия вътрешен министър искат да разнищят до основи. Hе Станишев и жена му, не Доган и сараите, не Костов, жена, дъщери и сие. A точно Цветанов!!!

Кой е той ли? Това е първият и единствен вътрешен министър, при когото е имало арести на знакови мутри. Тук няма идеологии и пристрастия, а само неоспорим факт – за да го отречеш, трябва да си лъжец.

Ама моля ви се, как ще разследват Станишев, който беше в политиката много преди други  да се сетят  за нея? Той, човекът, живее в къща по-скъпа от цялото имущество на Цветанов, но обяснението е просто – била на приятели и нищо не плащал. Как да не повярваш?

Аз пък какви ги дрънкам? Защо ви е да мислите? По-важен е цветът на бюлетината. И не се чудете какво очаква държава, която съди вътрешния министър, понеже е свършил съвестно работата си.

Честен народ, а? Знаете ли колко честни лъжци познавам? Лъжат безплатно и за дреболии. Ама вие вярвайте! Bажни са идеологиите и интригитe. Но пък историята помни само истинските мъже, направили на практика онова, което други не смеят да помислят.

Споко, не ни е за пръв път! Щом с Левски и майка му сме се подиграли, какво остава за някакъв министър?




1 коментар:


  1. Извод:

    Не закачай мутрите, защото България съди всеки, който опита да спре бизнеса им с наркотици, отвличания и други подобни.

    Ясно ли е защо няма да видите осъдена мутра? Сърдете се на онези, които разследват Цветанов. Tе показаха какво ще се случи на всеки, който опита да пречи на каналите, да наказва престъпниците и да изисква адекватни присъди.



    ОтговорИзтриване