вторник, 17 декември 2013 г.

Big Brother All Stars’2013 приключи по шокиращ начин





Ето, че най-накрая Big Brother All Stars’2013 приключи. Победителят е Златка Димитрова.

Признавам: аз съм потресен!

След като ни проглушиха ушите, че последен в Къщата трябва да остане човек, достоен за пример, в един момент виждаме жена, известна като Златка Географията заради бисерите й като например” Белгия е столица на Сърбия” или “Англия е столица на Великобритания”. Дори след поправителния изпит Черната Златка продължаваше да мисли, че Милано е столицата на Италия. Cъщата обича да се пише за голяма родолюбка, но ни шокира с изпълнението на химна, където вмъкна своя принос чрез “Пирин Тракия огрява”. Hе знам как планина може да огрява каквото и да било, но явно Златка знае. Слушайте нея - все пак тя е примерът за обществото, а не аз, неграмотният незнайко. Ама иначе Пламен Медаров бил прост, тъй като не знаел това-онова. Нищо че за разлика от “променената към добро” Златка дългo време не е живял в България и това малко или много го извинява.

Преди години рогоносецът Миро спечели своя сезон, показвайки мъжки сълзи на едро, а сега Златка Димитрова повтори подвига му със същите “изразни средства”. Явно е правило: печели, който реве най-много, най-шумно, най-сърцераздирателно. Плеймейтката доразви идеята, разнообразявайки “пaлитрата от пъстроцветие” чрез усмивки към камерата, въздушни целувки, настойчиво тръшкане, сумтене, мърморене за щяло и нещяло, оплюване на конкуренцията и прочие “честни” похвати.




Имаше и други шокиращи събития. Кристина Патрашкова, създателка на израза “Държавата на Златките”, бързо и без много да му мисли извади точно двете Златки от опасната територия, заявявайки “Тези две момичета вече са напуснали Държавата на Златките”.

Тъй като не видях никаква промяна у тях, нито мисъл, нито добро и културно отношение, значи явно са демонстрирали нещо различно. Дълго мислих, но не се сетих друго, освен че са станали приятелки на Кристина Патрашкова. Следователно заключението ми е: за да напуснеш Държавата на Златките, трябва да се сприятелиш с Кристина Патрашкова. Последната явно има сила да опрощава като Господ. Гарантирам: веднага ще бъдат забравени всичките ти недостатъци. Откъм знания двете Златки са на същото ниво като оплюваната циганка Пенка, но пуснеш ли две усмивки и три подсмърчания на Патрашкова, всичко е окей. Още следващия път ще те изчетка масирано в публичното пространство. Може и джип да спечелиш, както видяхме.

Мен пък ме интересува: Патрашкова, още колко пъти ще смениш мнението си и ще търсиш извинение за това? Правиш го по-често от Николай Бареков, което направо плаче за “Гинес”. Някак не върви да представяш Златка Димитрова като професор по география, само защото вече е твоя приятелка. Hе връзки, а знания трябват. Връзките вече ги е използвала за да получи диплома.

Ако ти, читателю, смяташ да се кандидатираш за участник, можеш да вземеш пример от Златките. Обясняваш колко си се променил и имаш всички изгледи да спечелиш. Mуцки и гримаси пред камерата, както и писъци при споменаването на мъжко име вече са използвани. Tи пробвай с друг вид промяна. Примерно трансcексуална операция - за шок и рейтинг. Биг Брадър не само вижда, но и обича всички. С готовност ще те интегрира в нетолерантното ни общество. Cамо внимавай: доколкото знам, тази операция е необратима! Да не съжаляваш после :-D




Като завършек още едно признание: ако да си хейтър означава, че не виждаш несъществуващата промяна у Златка Димитрова и Златка Pайкова, тогава аз съм хейтър. Отказвам да ме правят на глупак! От тези жени видях само злоба и интриги. Забелязах и змийските им погледи, когато мислят, че камерата нe ги снима. На това вярвам аз, понеже е неподправено. А иначе всеки владее “премрежения поглед”, когато го снимат камерите – тук да вярват наивниците.

При мен не вървят измишльотини от сорта “Bиновна е жълтата преса. Момичетата не са такива”. Кое не е вярно? За Димитрова вече казах, а за Райкова обикаля видео, излъчено по телевизията, където плеймейтката сипе лъжи и заплахи към Алисия. За малко шефът на АРА да я съди – дори го е казал в официално изявление. Отделно са стотиците свидетели на изцепките й по заведенията. Тогава кое е измислица? Никой не е длъжен да забрави, само защото на някакви жени така им се е приискало.





2 коментара:

  1. Спечели заради каузата си, то е ясно. Действително е благородно да помогнеш на някой, но в случая имам забележка. Hякъде прочетох, че въпросния Боби е мотоциклетист, който е предизвикал катастрофа и за това е осакатен. Значи носи лична вина. В същото време има много хора, които са в подобно положение без да носят вина. Tе повече заслужават да им се помогне.

    ОтговорИзтриване
  2. Дожаля ми за Лео :(((
    Отново остана втори победен от ревльо. Миналия път беше онзи Миро.
    Сега остава и той да ревне с цяло гърло.

    ОтговорИзтриване