петък, 27 март 2015 г.

Пак намесиха лазерното оръжие

Вече спрях да се чудя що за безсъвестни хора обслужват интересите на Владимир Путин в България. Bидях достатъчно лъжи и гаври, но понякога все пак се учудвам до какви низости могат да стигнат хората, слугувайки на нечии чужди интереси.


                                                                         


Във Франция загинаха хора – следствие от самолетния инцидент. Това веднага бе използвано от червени интриганти да обвинят Америка. Зад океана правили експерименти с лазерно оръжие и затова умрели хора във Франция. Къде е САЩ, къде е Франция? Tова разстояние не означава нищо за любителите на конспирации. Tе обичат да говорят и с извънземни, на който фон не е никак чудно, че се оказаха “най-осведомени” за поредния инцидент във въздушното пространство.

Даже доразвиха темата. На няколко места видях червени блогъри да си присмиват, че целият Европейски съюз е в траур. Било проблем само на държавите, откъдето има пострадали. И смях, смях ...

Какво да им обясняваш на тези жалки комунисти? Как да разберат, че по белите държави хората са съпричастни към чуждото нещастие? Как да им обясниш значението на думата “съчувствие”, след като познават единствено собствения си търбух?

Преди време излязоха компрометиращи записи на руски държавници. Там те наричаха българите с обидни думи. Първоначално нашенските русофили твърдяха, че подобни записи не могат да се направят, а още по-малко от “глупавите американци”. После обаче самите участници в разговорите признаха, определяйки го като шега. Поставени по този начин в шах, българските комунисти се извъртяха на 180 градуса и започнаха да говорят за аналогични разговори, но с участието на западни политически дейци. Явно бяха забравили първоначалното си твърдение, че е невъзможно да се запишат контакти на такова високо ниво.

Вие вярвате ли на хора, които сменят мнението си през ден? Няма значение на чия страна са и на коя партия симпатизират. Щом не умеят да държат на позиция, значи явно не са надеждни източници. За мен това е един от най-сигурните признаци, по които разпознавам лъжците. Щом веднъж съм ги разобличил, после е лесно да се досетя, че и следващите им твърдения ще са измислици.


Ето някои от нечестните похвати на Путин и неговите хора:
                                                                     


6 коментара:

 1. Кой друг да е виновен, ако не Америка? Tе си го знаят и повтарят като в транс. Още преди да има събитие, вече виждат американска връзка:))) Нямат акъл за повече. Cамо каквото са спуснали от Позитано:)))

  ОтговорИзтриване
  Отговори

  1. Много са смешни хората, приели вечното отрицание и несъгласие като “Мен никой не може да ме излъжа”.
   Едно е да не се хващаш на лъжи, съвсем друго – да си вечната опозиция. Hе разбират разликата и това е!

   Съвсем отделно: просто са си навили на пръста, че мразят Америка и нищо не може да го промени. Следователно не ги интересуват фактите, а единствено омразата им.

   Изтриване
 2. На мене Путин ми е по-симпатичен от маймуната Обама.
  Живея в Европа, не в Африка. И предпочитам да приказвам с хора.
  Онзи черния е само пионка.
  Ще ни вкара във война заради алчните соросоиди и Ротшилд.

  ОтговорИзтриване
  Отговори

  1. Вие, които наричате “маймуна” президента на САЩ, мислите ли, че сте нещо повече от него?

   Ако Барак Обама е маймуна, представяш ли си ти къде си? Много, много по-ниско по еволюционната стълбица.

   Hе можеш да наричаш с подобни обиди човек, постигнал реално в пъти повече, отколкото ти ще направиш за целия живот във фантазиите си.

   Изтриване
 3. Защо трябва да съм комунист за да вярвам на конспиративни информации????
  Имам свободна воля и интуиция,така че пишетш пълни глупости!

  ОтговорИзтриване
  Отговори

  1. Ако вярваш в конспиративни информации, значи последните неща, които имаш, са свободна воля и интуиция. Точно тук е цаката – да те убедят, че манипулациите са “твое лично мнение”. Повярваш ли го, нямаш нужда от чип, защото вече си “под контрол” – голямо и изгубено зомби.

   Но да, съгласен съм: не е нужно да си комунист, за да си луд. Честито!

   Изтриване