четвъртък, 2 октомври 2014 г.

Нагли предизборни провокации



Докъде могат да стигнат човешката наглост и склонността към престъпления?
Май нямат граница.




Цял океан от думи се изговори за купуването на гласове, кебапчета или други подобни, но въпреки това платени многопрофилни интриганти опитват да ни убедят, че в Младост-София група гербери съвсем открито са продавали кебапчета и картофи по 9ст – демек народът да се досети за бюлетина N9.

Има ли толкова прости хора, които да се вържат? Ясно, че е провокация от бездарни актьори, получили жалко възнаграждение, за да изиграят аматьорски сценарий.

Дори във времената, когато не се знаеше за купуването на гласове, никой не си е позволявал да го прави така открито. Tа сега ли, когато всички следят именно това?

Защо подценявате толкова хората и няма ли най-после да заиграете честно? Писна ми от вашите абсурдни сценки и халтурки.

Пробутвахте лъжата, че ГЕРБ подслушвали, пък всички излезли записи са срещу тях и то монтирани според целите. Сега какво, очите ли да си затварям за да не видя очевадното заключениe, че явно някой друг подслушва?

Спретнахте костинбродски компромат и въпреки че нямаше абсолютно нищо нередно – доказано по 100%-ов начин – вие съчинихте не една, a десетки версии - коя от коя по-чудновати. Най-нахалните лъжци дори опитаха да пробутат, че на бюлетините имало абсурдни бележки като например “Tези са за подмяна на вота в не знам си кой град” – достатъчно е да се замислиш и сам ще признаеш: няма как да е истина. Приписахте думи на Цацаров, които никога не е казвал, т.е. никога не е обвинявал ГЕРБ или която и да било партия за подмяна на вот - това са блогърски и журналистически измишльотини.

Още какво да очакваме? Със сигурност ще има, защото явно сте отчаяни – доказва го това, че паднахте толкова ниско с кебапчетата посред бял ден.

Вие не сте достойни хора, нито умни. Вместо да измислите нещо полезно, гледате да пречите на останалите. Tова ли е градивното? Мaй ще трябва да се консултирате с речника, понеже не ви е ясно дори значението на думите.


                                           Забавление във Фейсбук




2 коментара:

  1. Когато не можеш да спечелиш честно остава да играеш подло. Това и правят червените лумпени. За тях съвест няма. Щом се гаврят дори с такава народна болка като репресираните от комунизма, значи няма смисъл да им говориш човешки.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Точно, гаврят се! Преди малко пак го видях във Facebook.

      Не стига, че се подиграват на чуждата болка, а лъжат и че те също имали репресирани роднини. Веднага повярвах! Ще тероризират семейството ти, а ти пак ще гласуваш за тях - дрън-дрън.

      Това не са хора, а изроди. Нищо чудно, че се кефят на отрязани глави и викат "Дано падне атомна бомба над Америка". Ама иначе били за мира по света. Прости хора - необразовани и глупави.

      Изтриване