петък, 5 септември 2014 г.

Червени хитрости и измами




Комунистическата наглост няма граници. Как само обръщат фактите!

1. Всеки имал трудности, но работливият човек ги отстранявал и продължавал напред. Обаче фашистите несправедливо обвинявали за всичко комунизма – точно една от първите характеристики на червената паплач. На тях само фашисти им се привиждат, за всичко Америка е виновна, а комунист да се представя за работлив е все едно убиец да говори за мир и любов. Та нали точно комунизмът научи хората, че интригантството и връзкарството са по-важни от която и да било продуктивна способност.




2. Ако една система не докаже предимствата си четвърт век, значи е дефектна. Естествено дума не споменават за комунизма, който за двойно повече време съсипа всичко положително в България, физически уби интелигентните хора още през 1945, а през 1989г окончателно фалира.

3. Някакъв русофил опитвал да разкъса информационната завеса, наложена от демократични медии, затова съобщавал истината чрез новини от Русия. Мале мила! Истина от Русия – държавата, която вкарва в затвора журналисти, ако напишат добра дума за Америка или Европа. И те ще ми говорят за цензура! Държавата, където и сега ще имаш неприятности, ако извикаш нещо лошо за Путин. В същото време лъжат, че в Америка било така, което не им пречи да цитират американци, изказващи се срещу собственото си правителство. Хем никой не може да критикува в Америка, хем се позовават на критики от американци към Обама – шах! Като ги попиташ как става това, правят се, че на са видели въпроса.




Червените интриганти толкова лъжат и преиначават фактите, че дори ако ми посочат нещо, което аз самият виждам, много е вероятно да се замисля дали наистина го виждам, щом те потвърждават. До такава степен съм ги приел като единица мярка за лъжа.




Няма коментари:

Публикуване на коментар