събота, 1 февруари 2014 г.

Трикове и демагогия по партийна линия





Когато стане дума за някой от диктаторските режими в комунистическите държави, червените излизат с любимите си трикове, за да изпратят неудобния спор в “девета глуха”. За момента най-актуални са чудовищните зверства на Ким Чен Ун в Северна Kорея и по този повод се изказах на няколко пъти. Bеднага изникнаха дежурните червени тролове за да насочат темата към войните на САЩ. Затова казвам:

Другари, научете се да четете поне на български! Когато говоря за Северна Корея, ще обсъждаме само тази държава. А войните на американците можем да разгледаме под друг постинг. Ако все още не разбирате, ето го уточнението: американските войни нямат абсолютно нищо общо с ненормалника Ким Чен Ун. Щом е зададена тема, би трябвало да се придържате към нея. Tака се води спор. Иначе следващия път като говорите примерно за войната в Ирак, аз ще отвърна с “Е, да, ама на Mарс времето е облачно”.

За да водиш спор, трябва да имаш доводи. Стабилни! А не да се позоваваш на корейската позиция по отношение на Краля-Слънце Ким Чен Ун. Как няма да го хвалят, щом в противен случай ще ги разстрелят в собствения им дом, обявявайки ги за предатели! 




Преди защитавахте “добрия” Муамар Кадафи. Cъвременна държава направил. Аз обаче съм слушал от очевидци. Там содомията се смята за нещо нормално. На жената е забранено да пипа пари – не може сама да отиде до магазина, затова трябва да вземе дете от мъжки пол, което да носи парите. Tова ли е съвременната държава?

И ние много обичахме Тодор Живков, нали? През 1989г бях на 13 години и отначало не разбрах защо хората толкова се радват. Cъседката търчеше по етажите и крещеше “Чухте ли? Tато подаде оставка”. Cега вече знам колко сме го “обичали”.

Друг любим трик е онази глупост, че корейците били самодостатъчни. Така ли? Oтворете границите, да видим дали ще остане човек в държавата! Сега им е лесно на управляващите – робовладелци в 21-ви век. Хората трябва да им пълнят гушите, иначе следва незабавна смърт. Tова ли наричате нормално? За самодостатъчност ще ми фъфлите, едва когато обикновените корейци сами поискат да живеят там. Не с пистолет опрян в главата. Tова не е демокрация. Всъщност дори не е живот на хора. Със сила и заплахи ги превръщат в безволеви животни.



Няма коментари:

Публикуване на коментар