петък, 31 януари 2014 г.

Невероятно! Има хора, които одобряват репресиите на Ким Чен Ун в Cеверна Корея





По повод постинга ми за зверствата на Ким Чен Ун в Северна Корея видях изказвания, които го поздравяват и смятат, че трябва едни такъв да разчисти България от “чалгаджии”.(!!!)

Няма как да се съглася с убийствата на невинни хора, които не знаят защо ги разстрелват. Или безскрупулното унищожаване на деца, прекалено малки за да бъдат нещо друго освен проcто деца. Заради възрастта им е невъзможно  да са “предатели на режима”  – това също го имаше в безумен коментар.

1.Какво означава “чалгаджии” и кой ти дава право да се самоопределяш като нещо повече от въпросните хора? О, ти се смяташ за “ариец”! Продължавай в същия дух, но оставаш сам, защото никой друг на те смята за “висш”. Освен може би най-близките ти роднини, ама и за тях не съм сигурен, тъй като чепатите хора трудно могат да разчитат на уважение или каквито и да било други положителни чувства.




2.Като трябвало нещо да се разчисти, защо смяташ, че точно ти няма да си сред първите разчистени? О, пак се обажда арийското у теб! Почакай, Ким Чен Ун има свои виждания по въпроса. Той изобщо не те смята за ариец. Мислиш, че ще седнете на маса да се разберете? Губиш! Направо ще те застреля. Hе се оплаквай – ти вече одобри неговите методи и сега можеш само да се подчиниш.

Ако тези “арийци”, които се смятат за нещо повече от някакви други хора, проумеят, че безразборното убиване със сигурност ще засегне и техните семейства, едва ли биха продължили да говорят за “чиста раса”, “чалгаджии” и още подобни, които често са по-умни от тях самите.

Това е проблемът: мислят, че винаги ще бият/убиват. Hе подозират, че същото ще се обърне срещу тях и в даден момент от преследвачи ще се превърнат в преследвани. Когато го разберат, думата “расизъм” с всичките й разновидности ще остане само в учебниците по история.




5 коментара:

  1. Кво ти пука за малоумните комунисти? Tе не се чувстват виновни за кървавите репресии в продължение на половин век, в собствената им родина, пък ще проумеят животинското поведение на тоя Ким Ун. Aко бяха нормални и интелигентни хора нямаше да са комунисти. За тях няма конфликт между свободата, човешките права и разстрела на несъгласните. Hамират го за нормално. Bърви че ги разбери!

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Виж го този по-надолу какви тъпотии е наговорил! Сравнява държава, която всеки може да напусне свободно, с държава, където разстрелват, ако искаш да минеш границата.

      За такива кратуни е напълно нормално да те държат със сила. Нямаш избор. Трябва да работиш там - безплатно - за да пълниш гушата на крадливите комуняги. И го определя като законно!!! Такива като този отдолу съсипаха държавата.

      Изтриване
  2. натрапвате мнение и се опитвате да манипулирате хората,без да ви интересува че смехотворните новини за убииства и репресии,бяха опровергани за пореден път,в кндр имаше дело и виновниците бяха осъдени за деянията си според местното законодателство,явно за хора като вас свободата означава безнаказаност и свобода да грабиш и експлоатираш,а човепките права разбирате като правото да се налага един модел на егоизъм,алчност,грабеж и безнравственост в целия свят,е у нас предателството и ибрикчииството е издигнато в космополитен култ,но не навсякъде е така,защо не се сещате да пишете по често за растрелите ,които доста често извършват американските ,,миротворци из целия свят,или това са допустими жертви в името на човешките права,свободата и демокрацията,да припомняме ли-хирошима,виетнам,корея ,никарагуа,ирак,афганистан,и многото други хуманитарни акции на цивилизования толерантен към содомизъм и разварат западен папско-педерастки свят.....поклон пред корейския народ който твърдо отстоява правото си на самостоятелност и живот според своите виждания и традииции и е светъл пример за прогресивните хора и борците срщу претендентите за световно господство,тиранията и робията

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Пише се цензУра. Споменах ли колко обичам да ми дават акъл неграмотници? Щом не владееш граматиката, значи за останалото си още по-зле.

      Убийствата на хора са смехотворни?! Tук мога да спра и да ти изпратя психиатър, защото определено имаш нещо общо с масовите убийци.

      Кое е опровергано? Cамо като види човек манипулираните клипове с ревящи корейци – о, колко обичат починалия вожд, – дори най-големите идиоти ще се разсмеят на кукленото шоу.

      Веднага разбрах, че си ниска топка и няма смисъл да се хабя с отговор, но изкушението е огромно, понеже си наговорил камара лъжи.

      Kое е законно бе, неграмотнико? Kой закон са нарушили избитите малки деца? Сигурно и тук много сме обичали Тодор Живков, а? В моя род има двама репресирани и нали се сещаш колко обичам да ми пробутват убийствата като човеколюбие.

      С удоволствие пуснах коментара ти – да видят всички с каква демагогия и лъжи опитвате да прикрието мръсотията на комунягите.
      45години стигат! Времето е наше!

      Изтриване

  3. Mилен Илиев,

    благодаря за последвалите псувни! Няма да излязат.

    Споря с хора, които имат някакви доводи, пък макар и блудкави. При теб не забелязах нищо подобно, освен че спомена майка ми. Следващия път спомени твоята!

    Колкото до насмешката по отношение на Бийтълс, знам човек, който е лежал в Белене само защото ги е слушал. Cещаш се колко е смешно комунист да се пише за техен фен, след като са ги забранявали. Ама той и забраненият Роджър Уотърс се оказа комунист!!!!!!!! Егати!!!!! Абе, никой не може да ви помогне.

    45 години стигат! Времето е наше! ... Да, наше ... :))

    Не, не съм седесар. Гербер съм.




    ОтговорИзтриване