понеделник, 27 януари 2014 г.

За кожата на един премиер




“Гледам и не вярвам на ушите си”, както обича да казва култов герой от телевизионния екран. Всеки в тази държава има претенции, че е свалил  Бойко Борисов  от власт. Как става това, след като ГЕРБ е най-популярната партия и при честни избори ще има пълно мнозинство в парламента? Нямам ни най-малка представа.

Днес пиша, защото съм в шах.

Преди малко отново видях, че Николай Бареков съвсем сериозно се смята за човека свалил ГЕРБ от власт. То било, понеже направил разследване за бюлетините в Костинброд. Същите бюлетини, които и досега не са свързани с абсолютно никоя партия, нито е доказано, че били предназначени за подмяна на изборните резултати. Бареков обаче продължава да си ги нарича на ГЕРБ – нямам логично обяснение, освен навика му да лъже.




Добре де, ама как ще се разбере с останалите, които предявяват същите претенции за сваляне, разкрития, компромати? Мая Манолова проглуши ушите на всички, че лично била подала сигнал. Демек първа писта е сред “свалячите”. Сергей Станишев като лидер на БСП не може да остане по-назад. Явява се нещо като пълководец на вражеската армия. Овациите не могат да го подминат, пък и той от малък обича да го потупват по рамото – любим метод за разплащане при българските комунисти.

Не ни стигат тези, а имало и още. Някакво Петно претендираше скоро от Youtube, че е свалил ГЕРБ и настояваше днешните управляващи да му плащат квартирата, храната и други разноски. Всъщност не съм сигурен дали беше Петно или най-обикновено Леке. Mоже да ме лъже паметта. Аз ако имах такъв прякор, не бих се показвал често пред хората. Пък и акъл да наливам, и претенции да сервирам .... Както и да е – свят широк, хора всякакви.

Общото между изброените по-нагоре дейци е, че никой не ги брои за пешки на политическата карта. С изключение на Станишев, но и той взе да издиша напоследък щом наблюдаваме невиждано делене в БСП. Злословейки срещу най-харесвания политик в България, те искат да трупат слава на неговия гръб. Може би не разбират, а може би просто нямат друг избор, защото не разполагат с нито един довод в своя полза. За разлика от противника им Бойко Борисов.





4 коментара:

  1. Бареков се е панирал. Из целия нет обикалят негови хора с фалшиви профили за да заплашват, ако пишеш срещу него. Крайно време е да го подгонят, а не той да гони другите. Достатъчно се е изложил.

    ОтговорИзтриване
  2. След като изритаха Mанолова от евролистите, дали си е взела бележка да не лъже толкова много?
    Все пак номеро уно в циркаджийството е Барека :)

    ОтговорИзтриване
  3. На прословутото си учредително събрание, за да се напълни залата бяха активирани няколко фирми с платени участници и на всеки беше заплатена такса за участие. Така че Бареков няма последователи. Напъните да става премиер са БЛЯНОВЕ НА ЕДИН НЕУДАЧНИК.

    ОтговорИзтриване
  4. Има един единствен начин да докажем,че лъжат безобразно ,и това е на избори.А Бареков е толкова нагъл,че когато му разкриха лъжата със снимката уж на Борисов с Карамански, дори не се извини, а продължи със следващата лъжа.Това е болестно състояние.

    ОтговорИзтриване