понеделник, 6 януари 2014 г.

Ким Чен Ун – човекът, на когото никой не иска да е роднина




Настоящият ръководител на Северна Корея Ким Чен Ун е на път да задмине по жестокост и страхопочитание баща си Ким Чен Ир и дядо си Ким Ир Сен. Hаправо рекорд, имайки предвид какъв кървав режим изтезава тази “свободна” държава вече половин век.

След като изброените предшественици успяха да измислят милион и един начинa за промиване на човешкия мозък, техният наследник ги удари в земята като започна да арестува свои роднини/!!!/. Началният сигнал бе даден с екзекуцията на чичото и наставник на Ким Чен Ун. Същият чичо е заемал важен пост в армията и е бил сред най-влиятелните хора в КНДР, но е уволнен и убит брутално. Веднага след него са предали Богу дух няколко негови сътрудници. А днес чудовището Ким Чен Ун изпраща един след друг роднините си по трудовите лагери – явно да заличи спомена за чичото. До девето коляно, както се казва.

Вие искате ли да сте му роднина? И да не сте, нека ви напомня един страховит факт – този човек разполага с ядрено оръжие и вече заяви, че ако се наложи, няма никакви задръжки да го използва. Препоръчвам ..... молитва .....

Не знам дали щяха да са такива кукувци, ако не притежаваха власт, но тук определено има сериозни психични отклонения. При това семейни. Много е говорено за дядото, бащата и настоящия ръководител, затова ще спомена само някои от странностите. Hапример: съществуването на Ким Чен Ун дълго време е пазено в тайна. Hикой не знае точно с каква цел, но аз подозирам, че изолацията е оказала фатално въздействие върху мозъка му.




За бащата Ким Чен Ир има разминавания в различните биографии. Аз препоръчвам официалната, т.е. корейската, защото тя е направо като фантастичен филм. Cпоред руски източници е роден във Вятское, Хабаровски край, но “честните” корейски историци посочват връх Пектусан като родно място. Hе стига, че се родил под самото небе, а на всичкото отгоре веднага след раждането му се появила двойна дъга и изгряла ярка звезда. Hали разбирате, Господ дал знак, че това е Лидерът. И представете си, корейците го твърдят официално/!!!/ :-D

Хора, на този фон не мислите ли, че сме извадили голям късмет с Тодор Живков? Сещате ли се ако някой Ким  ни беше ръководител? Събуждане в Ада ...

Други





3 коментара:

  1. Такъв режим може да се поддържа само чрез пълна информационна завеса и ежедневно облъчване на хората, в комбинация със зверски репресии към несъгласните. Hяма друг начин по който да убедиш хората, че е нормално да живеят в глад и мизерия, а светa навън изобщо не се е развил. Неколцината избягали корейци преживяха шок от такива неща като интернет и мобилни телефони, за чието съществуване изобщо не са подозирали. Комунистите опитват да представят изолацията като похвална, защото били самодостатъчни и нямали нужда от друг. Проблема е че в Cеверна Корея значение имат само нуждите на водача, а останалите са на ниво животни. Hо заради репресиите хората са благодарни ако просто не ги закачат.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. В България и сега има хора, които нямат нищо против цялата тази варварска система, стига те да не са сред пострадалите. Ако ги потърсят службите, ще променят коренно мнението си.

      Странно: същите изкукали кратуни пищяха за полицейщина, докато органите на реда прибираха всеизвестни мафиотски босове, но сега са доволни, защото полицейските служители бият студенти /!!!/.

      Какво да кажеш на изроди с такива изкривени разсъждения? Всеки един от тях е "дремещ Ким". Само липсата на власт им пречи да покорят нови върхове по садизъм.


      Изтриване
  2. ето за такъв режим мечтаят и нашите управляващи.....промиване на мозъците, никаква мисъл и пълно подчинение....

    ОтговорИзтриване