четвъртък, 30 август 2012 г.

Ирина Шейк: От дете знаех, че ще имам невероятна съдба!










Dnes.bg


Ирина Шейк е нещо като национална героиня за своите руски братушки и не е изненада, че именно руското издание на списание "Glamour" я слага на корицата си през юли. Тя тръгва от малкото градче Еманджелинкс, Южен Урал и буквално покорява света на модата.

Ирина споделя със списанието, че от дете е усещала че ще има по-различна съдба, но ролята на съдбата, всъщност играе майка ѝ, която е учителка по пиано. Тя е тази, която завежда изящната си, 17-годишна дъщеря в местната школа за манекенки.

Не след дълго, красавицата печели престижния конкурс в Русия "Супермодел 2004". След този триумф тя сменя фамилията си от Шейхисламова, на по-благозвучното Шейк и се отправя към Париж.

На екзотичната хубавица не ѝ е никак лесно във френската столица, като се има предвид, че не е знае и дума на френски, а и английският ѝ е не е много добър по онова време, но ежедневно е трябвало да обикаляла по кастинги.

"Беше ми трудно, но аз съм трудолюбива", спомня си сега тя.

Първият си голям договор Ирина подписва през 2007 година с италианската марка за бельо Intimissimi. Не след дълго става и корица на престижния американски каталог за бельо Sports Illustrated. А откакто се залюбва с португалската футболна звезда Роналдо, вече едва ли има някой в света, който да не е чувал за Ирина.

Роналдо е известен купонджия, но дългокраката хубавица твърди, че не обича нощния живот и е свикнала "да ставам с първи петли".

В момента Ирина има апартамент в Ню Йорк, но продължава да си ходи поне два пъти годишно до Челябинск, където живеят баба ѝ, майка ѝ, сестра ѝ и племенницата ѝ.

Тя споделя още, че много държи на руската си националност, че чете основно руска литература, че ползва руска банка в САЩ и, че поддържа близки отношения с другата руска моделка Анна Вялицина.

Друг интересен акцент от интервюто с Ирина е, че тя не полага почти никакви грижи за външния си вид, за което е благодарна на перфектните си гени.




Няма коментари:

Публикуване на коментар