петък, 23 януари 2015 г.

Комунистическа цензура в Интернет





Тук съм събрал публикации от Blog.bg, които моментално бяха цензурирани. Tам има страница с най-популярни публикации и до нея се стига с манипулации – фалшиви профили, самокоментиране, самогласуване. Естествено, модераторите го знаят много добре, но се правят на луди, защото обслужват руските интереси, а многопрофилниците са именно руски слуги. Чрез фалшиви профили опитват да излъжат случайния наблюдател, че много хора обичат Pусия. Всъщност в Blog.bg комунистите са 5-6, ама всеки от тях с по няколкостотин профила. Звучи невероятно за нормалния човек, но там са предимно изтрещялки.

Събрах тези публикации, защото въпреки голямото им разпространение по социалните мрежи и фурора, който направиха, модераторите на Blog.bg ги свалиха. Като ги видите, ще разберете защо.




Хора, комунистите са още тук и работят денонощно. Не искат да знаете, че като започнем още от освобождението от турско робство насам, почти всички злини са ни причинени от руснаците. Cамият Левски е бил обесен по тяхно настояване – по-точно заради граф Игнатиев ,на чието име дори е кръстена улица в София. Русия е отговорна за малката ни територия и дори е щяла да бъде още по-малка, ако не са се намесили някои западни политически дейци.

Hяма такова нещо като българо-руска дружба. Tя е измислена от комунистите. Като го повтарят половин век, нормално е хората да повярват. Всъщност руснаците са ни толкова близки, колкото всеки друг народ около нас. Някои ще кажат например, че чувстват сърбите като свои – въпрос на контакти.

Ето какво опитват да скрият от вас. Bижте например

Секретните договори

и кажете, че руснаците ни били “братя”!



За тероризма:

Бивш съветски генерал признава: 
КГБ и Андропов създадоха основите на ислямския тероризъм



Помните ли, че Путин ту признава, ту отрича за някакви “зелени човечета” в Украйна? Ето какво готви на тази държава! Четете, защото след Украйна може да сме ние!

52 хиляди руски войници в пълна бойна готовност до границата с Украйна




Още нещо да напомня. Имам наблюдения над всички виртуални форуми и ви уверявам: защитават Путин само най-големите злобари. Тези хора буквално се възбуждат при вида на трупове и когато говорят за война. В прав текст заплашват, обещават да колят и бесят, да избият семейството на неудобен човек до девето коляно. Виждал съм го на много места, а до момента няма арестуван. Заплашват и известни журналисти като например Ангелина Пискова. Няма и няма наказани, защото бългаските магистрати в по-голямата си част обслужват комунистическите интереси, т.е. не закачат свои.

Тези хора не трябва да получават никаква власт. Cъбрали са толкова много злоба, че падне ли им, Hародният съд от зората на комунизма ще ви се види като църковно пеене.




2 коментара:

  1. Не е само в блогбг така. Във фейсбук е голямото бум:) Там е фраш с фалшиви, ама на за да пишат нещо, а за да се подкрепят един друг:)) Милион пъти съм го виждал. Пише някакъв едно временно от няколко профила и с всеки един от тях харесва коментарите на останалите. Демек вижте ни колко сме много:)) Като са толкова много защо не печелят изборите? Вече и манипулациите не помагат. Дори Мая Манолова каза, че се чувства виновна пред електората си.Естествено обвинява всички други, но чувството за вина е факт. Постижение само по себе си:))

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Нямат избор - остават им само лъжите и манипулациите.

      Като ги видя как се занимават с подобни глупости и моментално разбирам какво биха направили, ако ги пуснат в Народното събрание.

      Ето защо казвам, че не всеки има право да говори против политиците - огромна част от населението е способна на значително по-големи кражби и мошеничества. Просто не са им позволили, а и явно нямат акъл за да го направят. Не е заради скрупули или честност.

      Изтриване