вторник, 29 юли 2014 г.

Истината за Украйна





Откакто започнаха бойните действия в Украйна, Интернет е задръстен от какви ли не публикации по темата. “Честни блогъри” опитват да ви излъжат с всевъзможни глупости – от добре маскирани интриги до откровени лъжи. Hапример преди малко прочетох: американците сами признали, че са финансирали и подпомагали хората, свалили самолета над Украйна.

Хайде помислете: как ще стане това? Дори да беше истина, никой не би го признал. Защо да го прави?

От същия сорт са повечето русофилски постинги. Ще се оставите ли да ви лъжат? Аз не.

Имам проверено място, където получавам достоверна информация. Говоря за блоговете на журналистката от Българско национално радио Ангелина Пискова:

Blogspot
Wordpress
Blog.bg




2 коментара:

  1. Амариканофилчета, на кого вярвате? На една страна създадена от каторжници, проститутки и потомците на Винету ??? На една страна която е фалирала от преди много години и единствения начин да изкарат малко пари е да продават оръжие???!!! Когато няма на кой те обявяват война на някой и след 1 месец искат НАТО да им плати!!! Сега обаче направиха грешката на живота си!!! Заядоха се с неправилната държава и не могат да излязат от ситуация. Оня ненормалния ще ги смачка като хлебарки!!!! Защо мислите опрости на Куба 30 000 000 000 долара дълг?! Защото са много хубави???

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Трябва да ми благодариш, че пуснах коментара ти. По комунистическите блогове не приемат критика, а твоят коментар е пълен с лъжи.

      Кой е "оня ненормалният"? Путин ли? Е, щом сама признаваш, че е ненормален, значи 90% от темата е изчерпана - признаваш агресията. Всъщност ти си за нея, нали? Нямаш нищо против. Точно това не желаят нормалните хора.

      А кой кого ще смачка, вече се вижда. Путин е на път да се откаже дори от такъв форум като световното първенство по футбол, защото тотално го отрязаха. Скоро ще моли за прошка.

      Ако ли пък си от най-глупавите, които искат ядрена война, мислейки че точно те по някакъв магически начин ще оцелеят, то бих препоръчал да се прегледаш при психиатър. Ядрената война ще убие всички без изключение.

      Pозово ли ти се струва? Особено ако си на бутилка водка. Е, знай тогава - не е никак pозово!

      Изтриване