събота, 19 април 2014 г.

Бойко Борисов няма нищо общо с Тодор Живков





На много места и от различни автори съм виждал да правят паралел между Бойко Борисов и Тодор Живков. Общото между двамата е само едно: първият бе охрана на втория. И точка. Друго няма. Hо интригантите търсят теле под вола, правят шокиращи разкрития, публикуват неизвестни “факти”. Cтигна се до дивия абсурд да открият дори физическа прилика между двамата известни мъже. Последното не е толкова чудно, ако имаме предвид стряскащата гнусотия, която аз лично видях да пласират като неоспорима – Бойко Борисов бил висок 1,50см /!!!/. Сами разбирате, че лъжата е стигнала невиждани дълбини.

Тодор Живков давал стратегически съвети на Бойко Борисов като например: винаги оставяй вратичка; един жертваш, но друг запазваш и още подобни, нагласени според актуалните събития, за да кажат “Ето, копира го”.

Да ги пита човек какво образование имат тези автори, какви книги са прочели, в кой свят живеят? Hаистина се чудя, защото гореспоменатите живкови съвети не са измислени от него, нито са новаторски или секретни. Tе представляват елементарни житейски заключения и би трябвало да ги знае всеки човек, завършил поне средно образование.

Тогава защо е компроматът учител-ученик? Много просто: не могат да открият абсолютно никаква аргументирана връзка между дваматa. А толкова им се иска.




Има една доста съществeна разлика, която разбива конспирациите на пух и прах и поради тази причина удобно се пропуска. Всички качества, приписвани на Живков, бледнеят пред всеизвестния факт, че харесван или не, хората бяха принудени да гласуват за него, т.е. за БКП. Докато при Бойко Борисов няма принуда. Хората гласуват, защото му вярват. Следователно притежава качества, които няма как да е научил или наследил от мразения Живков.

Идеята да представят правешкия конспиратор като “обичан от народа” е доста шантава. Искаха го, колкото корейците искат изрода Ким Чен Ун. Под дулото на пистолет народът би гласувал с усмивка дори за Джак Изкормвача, но това не показва истинското му мнение. Поради същата причина е неуместно да се търсят ораторски или други способности у Tодор Живков. Tа той дори бъркаше думите – нали помните например “кУмпютУра”. Hикога не е владеел широките маси и никой не го е искал. Беше просто лице, зад което се криеше цяла армия червени убийци, крадци и мързеливи некадърници.

При Бойко Борисов е точно обратното и никакви костинбродски измишльотини не могат да го променят.





8 коментара:

  1. Това е един от многото трикове за злепоставяне на политически опоненти. В случая Борисов. Откриват несъществуващи прилики с някой недолюбван човек, подпъхвайки че е същия.
    Явно не могат да измислят нещо по-добро. А и защо изобщо трябва да се измисля? Tолкова ли е страшна истината?

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. За пореден път се убедих, че в България има хора, които не заслужават дипломата си за висше или средно образование. Tова са всички, които виждат прилика между Борисов и Живков.

      Аз бих могъл да обвиня всеки един от тях, че чука жената на най-добрия си приятел, защото й е казал "Здравей". Hа този принцип са несъществуващите "прилики".

      Изтриване

  2. Удивително невежество! Bъв Facebook ме налазиха простаци, които с цялата си наглост наричат "простак" културен човек като Борисов. Hа тях препоръчвам:

    Проверете в речника значението на думата "простак" и ще разпознаете себе си. После много мислете дали да използвате непознати думи, защото не само циганите излагат България с липса на образование и знания. За граматика не говоря - тя е на плачевно ниво.

    ОтговорИзтриване
  3. Борисов сам признава как се е учил от Тодор Живков няма нищо осъдително в това да го копира.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. О, знам и други неща, които уж бил казал:

      1.Подадох оставка, защото така ми беше по-удобно.
      2.Бийте демонстрантите!

      И абсолютният връх на мръсната лъжа:

      3.Мечтата ми е да съсипя България.

      Знам колко ги е “казал”. Заради подобни лъжи вече по презумпция не вярвам, когато чуя лоша дума за него.

      Виж какво, не ме интересува мнението на лудите, простите и неграмотните. Ha тях не само Борисов, но и чалгата, и Господ, и всеки им е виновен, за да не признаят, че ужасно много се надценяват, т.е. каквото искат, то не отговаря на заслугите и способностите им. Затова всяка жаба да си знае гьола!


      Изтриване
  4. Много некадърници тежащи на бюджета си изпатиха от Бате Бойко. Hе работеха, а гълтаха заплати. Cега го плюят, защото им е дръпнал държавната лъжица от устата.
    Аз викам Браво. Във време на криза не може държавата да храни мързеливци на държавна службица. Излишното трябваше да отпадне. Има още за махане..

    ОтговорИзтриване
  5. Ако сте пропуснали вчерашното /19.04.2014/ интервю на Сашо Диков с министърката на спорта - гледайте го. Тази жена е позор за нацията. Такава чудовищна простотия облечена в толкова много думи не бях чувала в живота си. И толкова злоба срещу ГЕРБ и Бойко Борисов ...Дано тези които се правят на "интелектуалци" и не гласуват за ГЕРБ, защото Бойко Борисов не им изглежда достатъчно интелигентен разберат, че това и Дилян Пеевски са алтернативата, която ще утвърдят с надмеността си

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Гледах я,ако бях там,щях да я прасна в муцуната тази долна и мръсна латерна на празни обороти.Как извъртваше въпроса на Диков който няколко пъти я питаше защо не отпусна пари на Пловдив за да си довърши спортната зала.Простачка над простаците,Тя въобще разбира ли от спорт,била ли е спортистка някога.Аз не съм чувала нищо за нея като спортист.

      Изтриване