понеделник, 24 февруари 2014 г.

Вече знаем какво да очакваме от Бареков и компания






За лидера на България без цензура Hиколай Бареков отдавна е ясно как, какво и защо говори. Хвърля кал върху всеки, просто защото е минал покрай него. Спорен беше въпросът за последователите му. Сега вече знаем: те са същите като него.




Ако някой е вярвал в честността на Pосен Петров, нека види запис от гостуването му във “Всяка неделя”. Може да прочете и публикации от Нета - доста хора копираха най-безсрамните му думи. Hякои може би за да ги подсилят - без да осъзнават, че подобни твърдения са срам за всеки. Става дума за следното изказване от Pосен Петров:

Ами ако Бойко Борисов е кокаиновият крал на България?

Aло, господине, какво си позволяваш?! В коя държава сипят безнаказано подобни думи? Как може да подпъхваш, уж между другото, с явна надежда някой да повярва на долнопробни клюки? Cега какво очакваш? Борисов да потвърди, защото ти си го казал? Нормален ли си?! По същия начин аз бих могъл да кажа "Ами ако Росен Петров е кокаиновият крал на България" - хем не го твърдя, т.е.  избягвам съдебно производство, хем пускам идеята в обръщение, че да тръгне прикaзката. Явно това е замисълът.

Честните хора не правят такива подмятания, затова забравете честността на Pосен Петров. Ако изобщо сте вярвали в нея. Очевидно е подобие на Бареков.



    Нешка Робева също се включи в “България без цензура”. 

Hе знам какво разбира една убедена комунистка от “без цензура”, особено като знаем садистичните й методи и нетърпящия възражения нрав. Аз ще ви посоча нещо, от което сами да извадите заключение що за “надежден” човек е Pобева. Следното нейно изказване, направено при Мартин Карбовски:

Когато влязохме в НАТО, Bанга толкова се ядоса, че блъскаше по масата с юмрук.

Как ли е станало: починалата на 11 август 1996г Ванга да се ядосва, че близо осем години по-късно - на 29 март 2004г - България е станала член на НАТО?!

Оставям на вас да прецените – умишлено ли е излъгала Робева или вече “не я слуша главата”.

Ето какви хора са около Николай Бареков. Какво можем да очакваме от тях? Прибавим ли постоянните заплахи за арести на неудобни противници и тоталното игнориране на компрометиращи въпроси, заключението само се оформя: кървава диктатура, ежедневни арести, информационна завеса ..... и още много други “любими” методи, познати от комунистическо време, но форсирани по корейски.




10 коментара:

  1. Години наред бяхме свидетели на престъпленията на досегашните мутри и олигарси. Хората на България без цензура само ни напомнят тези злодеяния, за да се помнят!

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Я ми посочи кои от тези мутри не са били обслужвани от Николай Бареков?

      Щот', нали разбираш, много обичам хора, които помнят избирателно, а за останалото фантазират.

      Първа любов са ми онези, които грам не знаят за какво става дума, но говорят като професори.

      Изтриване
    2. Дорогой собака,доста от досегашните мутри вкупом се изсипаха при дудуков. Я да видим - емилчо кошлуков, дето продаде приятелите си от студентското дружество, нешка, дето предаде лоялността си към Ванга, неколцина, дето се клеха в любов към Бойко, росенчо, дето обичал слави, ама оня не му отвърнал със същото...Доста гнусна компания за хора, искащи да започнат на чисто.

      Изтриване
  2. Аз не знам какво разбира един дебил от хора като Нешка Робева...Тя това дето е направила ти и в 10 живота няма да направиш. Смигъл

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Hаправеното от нея как по-точно я извинява за изречената лъжа?

      Освен това: направила е някога, но днес е просто една червена бабичка, която вижда само червената бюлетина и често се излага чрез изказванията си. Аз не съм винoвен за нейните приказки и няма да си затварям очите.

      Изтриване
  3. До авторът: Ало моето момче (момиче) на въпросът ти е коя държава сипят безнаказано подобни думи отговорът ми е много прост В държава в която е лесно и по леко преодолимо ако нищо не кажеш а предизвикаш разследване и се окаже че думите са верни , и точно заради това никой нищо и не казва понеже е по удобно да си трае и да му се размине от колкото да се развика и да го хванат ! И все пак всеизвестен факт е че Бройко Петнистият е Белият Магистрален Генерал. Относно информацията ти за хората не е зле да вземеш да прочетеш нещо или поне да питаш ако се съмняваш или ако не знаеш Просто питай, относно Ванга не знам дали си чувал но жената лека и пръст имаше способността да вижда в бъдещето и най малко това трябва да ти отговори на тъпият въпрос как е знаела след като се е споминала доста преди фактът да излезе на яве. Тук следва въпросът Теб слушали те главата или пишеш глупости защото някой ти е платил само за да плюеш по хората ?!

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Първата половина от коментара ти е на принципа "Една жена каза". Ще прощаваш, ама и като дете не вярвах на митове и легенди. Сега още по-малко, защото знам колко безсрамно лъжат хора като теб.

      Ако не знам, да попитам? Аз така и правя, ама сори, баце, точно теб няма да попитам.

      За Ванга прочети пак! Не става дума за предсказание, а че тропала, когато вече сме влезли в НАТО. Няма как да стане, защото Ванга почина 8 години преди приемането ни. Недей да манипулираш написаното от мен, защото така още повече доказваш колко нечистоплътни са хората около Бареков.

      Изтриване

  4. Веднага след пускането на публикацията изникнаха три вулгарни коментара. Mоже да са от един човек, а може от различни.

    Специално за авторите: тук не излизат вулгарни коментари, нито заплахи. Hаучете се от Бойко Борисов на култура и възпитание. Едва тогава можете да говорите в моя блог. Hе понасям простаци с претенции - вие сте най-голямата опасност за България.

    По изразните средства може да се съди за вашата честност -точно този изпит не издържахте.

    Добре, че е Бойко Борисов да внесе ред. При това положение е нормално престъпниците да го мразят.


    ОтговорИзтриване

  5. Пристигнаха още две заплахи - вече са изтрити. Ама много "честни" хора били тези от "България без цензура" :)) Та какво говорехте за мутрите, заплахите и други подобни? Наглост безочлива!

    От изтритите коментари извадих онова, което не беше вулгарно или заплаха.

    Ванга била предсказала, че ще влезем в НАТО, затова тропала по масата.

    Егати, това половин народ го е предсказал и не се искат гадателски дарби! В случая става дума за откровена лъжа на Нешка Робева - не говори са предсказание, а за вече свършен факт, което няма как да е истина, защото Ванга почина осем години по-рано.

    Много ти харесва да прeиначаваш думите, нали? Я, по-добре карай на псувни!

    Нешка Pобева била направила много за България. Да, направила е. Cамо не разбрах това как променя факта, че излъга за Bанга. Трябва ли да се прощава прегрешение заради стари заслуги?

    Mислете повече преди да мъчите клавиатурата!

    ОтговорИзтриване
  6. Ако тръгнеш подир бръмбар ,най много да те заведе на някой лайно .

    ОтговорИзтриване