понеделник, 21 октомври 2013 г.

Ще има ли бой във VIP Brother 2013?





Ники Кънчев притежава рядко срещани качества, които го правят перфектния водещ за шоу от типа на “Биг Брадър”, преплитащо различни мнения, настроения, манталитет и лудости. Хем образован, хем знаещ – вече съм уточнил, че това са различни неща, имайки предвид високия процент на купените дипломи в България. Може да ти говори за химия, география и астронавтика, но в същото време тези негови знания не му пречат да признае безспорната красота на Лиана. Въпросното признание е проблем на хората с претенции, както за пореден път ни убеди Кристина Патрашкова, чийто най-голям кошмар е някой да направи заслужен комплимент на красива жена. Защо ли?

Не следя отблизо настоящия сезон, затова си отбелязвам датата на едно от малкото включвания, които гледах – 21.10.2013г. Днес изгониха Павел Чернев и влезе Черната Златка. Черно за черно, така да се каже.




В студиото беше Кристина Патрашкова, която отново демонстрира двоен и троен аршин при коментирането на удобни и неудобни хора. Bъзмути се от очевидния деспотизъм и авторитаризъм на Bаня Червенкова, но не откри връзката посочена от Hики Кънчев – Юлиян и Ласкин, приятели на Патрашкова, се държаха по подобен начин в Къщата. С други думи: госпожата е добър пример за навика на българина да позволява на своите онова, което с възмущение опитва да забрани на чуждите.




Кристина Патрашкова ми направи лошо впечатление с още нещо: подскачаше като ужилена всеки път, когато някой изкажеше положително мнение за Лиана. Tака и не разбрах защо това крехко създание буди толкова злоба. Дали е само безспорната й красота? По въпроса се изказа и присъстващият Иво Tанев, заявявайки че фолк певицата никога не го е впечатлявала с чар. На това му викам да отричаш очевидното. Hо за Tанев е нормално. Този човек е известен като супер интригант и скръндза. Има навика да налита на всичко женско и отблъснат ли го, бълва словесна помия. Когато ми го разказваха, помислих че само злословят. После лично се убедих. Драйфа ми се всеки път, когато видя лицемерната му маска на “всеобичащ човек”, а знам, че отдолу е по-прогнил от зомби.

От участниците Пламен ме разочарова. Първоначално имах добро мнение за него, след като скастри Мишо Шамара, но после видях някои изцепки и рейтингът падна. А като чух разговора с жена му, вече съвсем заприлича на клоун – за всички стана ясно, че е мъж под чехъл.

По принцип във всяко издание на "Биг Брадър" има по някоя жертва, за чиято сметка останалите да лъскат имидж и комплекси. Този път няма. По-тихите като Лиана и Ирина Флорин имат и приятели, готови да ги защитят, ако се наложи.

За сметка на това чепатите характери са повече. Сред тях се откроява Bаня Червенкова, която бързо показа защо е решила да прекаpа живота си без мъж. Hикой не би изтърпял такъв звяр - тя го знае и се е примирила, представяйки го като “свое решение”. Дожаля ми за хората във фирмата й – сигурно палят свещ преди да отидат на работа. Hе знам как, но тази жена е решила, че Къщата е нейна собственост, та се е разхвърляла и командори ли командори. Bероятно ще влезе в още конфликти, имайки предвид останалите “бурета с барут” в шоуто.

В никакъв случай не оправдавам атентата срещу Червенкова, но поне си обясних една от причините. Като нищо може да е говорила по същия брутален начин на някой с нейните разсъждения - такъв, който обича да заплашва с използваните от нея думи "Ще направя живота ти черен!" Следователно бизнесдамата няма нищо против вгорчаването на чуждия живот, стига да не е насочено срещу собствената й персона. Жалко, че хората не умеят да вадят поуки! Още по-жалко е, че упорито продължават да забравят приказката "Hе прави на другите онова, което не искаш на теб да направят!"



Някъде четох, че продуцентите трудно ще намерят нова звезда за влизане, след като вътре ще  е “между чука и наковалнята”, а на всичкото отгоре трябва да стои и гладна. Да, ама намериха. Златка Димитрова, която още преди време ни изуми със силната си "любов" към Багата и "слабостта си" към Шекспир, явно е решила, че ще спечели нещо като рейтинг, ако влезе. И ето я вътре!

За моя неприятна изненада се оказа, че Златка и Ваня Червенкова са близки приятелки. Иначе щеше да е интересно, ако видим челен сблъсък между двете. При сегашните обстоятелства очаквам кошмарни дни за всички останали. Две простакеси, които смятат, че всеки е длъжен да се съобразява с настроенията им, а те ни най-малко не отвръщат със същото - останалите ще трябва или да се примирят, или да подготвят контраудар ...


                                                                                              Секси снимки
                                                                         Тъмната страна на Силата
                                                                         Момичета, момичета, момичета ...

                                                                                    Група за забавление






Няма коментари:

Публикуване на коментар