вторник, 18 юни 2013 г.

Най-сигурното запознанство било в Интернет




Вярвате ли в разни проучвания, анкети, широко рекламирани цифри … ?

Сега ще ви дам още едно доказателство, че в никакъв случай не трябва да се хващате, особено ако противоречат на личните ви впечатления.

Според ново проучване най-сигурни запознанства, последвани дори от качествен брак, ставали в Интернет. Оставям настрана какво означава “качествен брак”, след като не е проверен поне в продължение на 10 години – тук темата е доста пиперлива и малко хора са склонни да признаят, че отдавна не понасят своя партньор, но го търпят, понеже нямат друг избор. Заслужава отделно разглеждане, ама няма да е сега.

Мисълта ми е за запознанствата в Интернет. Hямам нищо против тях, макар че самият аз ги избягвам – слушал съм за достатъчно много неприятности, последвали от тази грешка.

На какво можеш да разчиташ, след като вече и децата знаят колко лицемерие и лъжи има по форумите? Дядовци се представят за млади левенти, баби търсят лек за самотата си, пишейки “възраст 23 години”. Да не говорим за дебнещите професионални проститутки, зарибяващи баламуpници, и все още неоткритите педофили или още хиляди изтрещялки с психични отклонения.

Други роли


1. Бизнесмен, който иска да харчи парите си по засукани блогърки.

Знам един такъв. Почти всички му се присмиват, но някои самотни лелки продължават да се хващат на евтините му трикове, изчерпващи се с публикуване на снимки. Hа тези снимки се виждат пари и не е за вярване, обаче подобни хватки въздействат на слабите умове, придобивайки формата на “солидни банкови сметки”.

Въпросният отдавна не е виждал жена и усилено търси такава – поне за една вечер. Използва всякакви лъжи, което доказва, че не търси интелигентна дама, а най-обикновена неосъзната проститука с циганско мислене, т.е. впечатляваща се от приказки за злато и пари.

Pадва се на 2-3 срещи, след които неизбежно ще лъсне истината за “големите му пари и проспериращ бизнес”. И какво от това? Защо да му пука за мнението на отритнати лелки с “една гънка за равновесие”? Tе ако имаха мозък, нямаше да се хванат на лъжите му. Значи явно не заслужават уважение. За глупаците – само презрение.


2 Красив мачо с милиони обожателки. Но той иска точно теб!

Сещате се каква наслада е това за изтормозената самотна душица. Много жени се хващат и изобщо не му мислят. После се вайкат. То затова първо се разсъждава, ама кой ще се сети, след като “красив мачо иска точно теб”.


3. Спортист с обещаваща кариера. И той “мечтае” точно за теб!

Системата действа безотказно. Няма само Николета Лозанова да се радва на богат атлет. Tи също го заслужаваш и възможността е пред теб. Изобщо не мисли! Направо отивай на срещата! А там какво те очаква ….. Е, първо да беше помислила …. ама късно!




Това са само някои от образите. Има още много. И като ги съберем, все още ли мислите, че трябва да се доверите на някакви профили в Интернет? Пък даже и за брак да мечтаете!

Каквото и да говорите с виртуалните си приятели, потвърждение ще получите единствено при среща “очи в очи”, т.е. пак стигаме до неизбежното – pеалността. От това следва, че сами по себе си виртуалните приказки не струват нищо.

Ама нека си правят проучвания разни професори и асистенти! Нали трябва да заслужат незаслужените си заплати. За следващия хонорар вероятно ще опишат проучване, според което милиони хора са зависими от Интернет и е крайно време да излязат на чист въздух. Да, противоречи на предишното им проучване, ама на кой ли му пука? Bие си вEрвайте!


............................................................................................
....................................................

2 коментара:

  1. Честността и в интернет е най-добрата политика.От самото начало съм се стремял да бъда максимално открит и без да съм се надявал даже, че ще намеря партньорка в живота - други цели имаше сърфирането ми - все пак се запознах с прекрасната си съпруга.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ти си от щастливците.

      Аз не търся запознанства, затова не се чувствам длъжен да давам информация за себе си. Ако търсех, щеше да е точно обратното :)

      Изтриване