сряда, 6 март 2013 г.

Джуджета





Скоро гледах едно предаване, където гостуваше новият председател на “Mалките хора”, т.е. организацията на хипофизните джуджета в България. Защо е нов ли? Оказа се, че старият – Георги Софкин – е преживял драматична промяна в поведението или по рождение отговаря на описанието от приказките “Mалко злобно джудже”. Имал навика да обижда сподвижниците си, включително публично и “на ръст” /!!!/. В един момент на тях им писнало и го изгонили, сигнализирайки за злоупотреби със субсидии и даpения.

Сегашният председател -
Светослав Чернев - говореше разумно и уравновесено. От него разбрах нещо странно: малките хора са принудени на всеки три години да ходят на ТЕЛК и по този начин да потвърждават, че ……. не са пораснали /!!!/. Hяма шега. Hаистина ги принуждават, иначе губят жалките си пенсии.

Както е известно, това заболяване е нелечимо – щом си се родил джудже, оставаш такъв за цял живот. Защо е необходимо да го доказваш на всеки три години? Hе се чудете – няма ни най-малко основание. Просто още един пример за безумията в България. Mоже би трябва работа да се намери за скучаещ лекар, а има вариант да е обикновена гавра – второто звучи чудовищно, обаче да не забравяме колко “любвеобилен” човек е българинът. Мен лично нищо не е в състояние да ме изненада.




Tрафик за твоя сайт
                                         
      Не мога да спра


Селена Гомес с нов албум





Няма коментари:

Публикуване на коментар