сряда, 2 януари 2013 г.

Николета подигра уменията на Алисия








                                                   razkritia.com


Николета Лозанова просто прекали, но не се усеща, коментират дори нейни привърженици

Николета и Азис определено са се съюзили в борбата си срещу Алисия. Двамата обаче са на път да станат за смях, защото не усетиха кога трябва да спрат.

Хората са повече от сигурни, че плейметката и Краля на фолка в желанието си да закопаят Алисия в момента си копаят гроб за тях. Лозанова е на „седмото небе” от щастие, защото новата песен на Азис „Нещо мръсно” успя да взриви виртуалното пространство, пише 
kliuki.ws

Според нея и това не е достатъчно, а за да бъде пълен ефекта на гнусното парче, вътре трябвало да има ето такъв стих: “Много са ти скромни данните и певческите, и визуалнитеее”.

Това, разбира се отново е по адрес на Алисия, която преди около месец също посвети песен на Николета, но „На кръгъл час” съвсем не е така брутална пред вулгарната изцепка на Азис.

По-интересното е, че Николета е известна с липсата си на каквито и да било певчески данни, а тръгнала да се подиграва на Алисия, коментират във форумите. Всички помнят денят, в който тя завъртя опита си за хит с Ванко 1, но и досега по повод некадърното си изпълнение обира само злобни подмятания.




Няма коментари:

Публикуване на коментар