неделя, 28 юли 2013 г.

Червени лумпени




Гледам, че все по-целенасочено се злоупотребява с “Оставка? И после какво? Hе могат да обяснят.”

В същото време на контрапротестите хората говорели, говорели, говорели …

Точно това е проблемът! Комунистите са силни само на приказки. Дай им да въртят, сучат, лъжат, мажат …

На нас обаче ни писна!

Край! Oбясненията свършиха. Хората искат БСП и ДПС вън от управлението на държавата. Вторите са добър пример за това как могат да бъдат заобиколени законите чрез “думи и пластики”. В България е забранено да има партии на етническа основа. Точка!

За комунистите просто няма какво да говорим. 100-годишна кървава история – атентати, репресии в мирно време, а днес, повече от 20 години след падането на тоталитарния режим, те отново искат да забраняват протестите на несъгласните с политиката им.

Какво си въобразяват?! То не беше Делян Пеевски, не бяха други подобни назначения, а сега отново опитват да налагат цензура, да ни вкарат в калъп. Cигурно пак ще обявят рока за “упадъчен” и въобще ще убият всичко човешко у хората.

Кой може да се радва въпреки репресиите? Само човек, ползващ финансова изгода, защото това е единственият начин некадърникът да краде от способния. Hа нормалните хора не им харесва.

Преди малко видях публикация от един, когото наричам Човека-Пумпал. Четири години пищя срещу всяко евро, дошло от Европа, въпреки че построеното е очевидно дори за слепец. Днес обаче се извъртя на 180 градуса и тръгна да обяснява как не разбирал кое му е лошото да вземем някое и друго милиардче заем, пък ако може и две – стига да дадат. Тъкмо щяли да ни оправят живота.

Представяте ли си?!

1. Говори точно обратното на онова, което бълваше срещу предишното правителство.

2. Чий живот ще оправят комунистите? Половин век не се наситиха да крадат, та сега ли ще се сетят за народа? Колко глупав трябва да е човек, за да им вярва отново и отново?

Такива хора опитват да ни опонират и даже се хвалят “колко добре го правят”! Някои от тях излизат с номера "Не съм червен, ама одобрявам политиката им". Нищо подобно! Баш червени са и то от най-крадливите и кръвожадни. Даже викаха "Пада им се на битите от полицията!"

Съжалявам, такива не мога да ги броя за хора, още по-малко за културни граждани!

Ето я истината! Обясненията и приказките свършиха. Да си вървят, понеже работа ни чака, а комунистите изобщо не я обичат!


              Грешки в Интернет

              For Everyone - Facebook Page

Няма коментари:

Публикуване на коментар